Mijn kantoor

Van Campen Familierecht & Mediation is een kleinschalig kantoor. Hoge kwaliteit en professionele dienstverlening tegen een betaalbaar tarief staan bij mij hoog in het vaandel. Bovendien vind ik het belangrijk om zaken niet groter te maken dan ze zijn. Op een toegankelijke doch directe wijze maak ik u bewust van waar de focus zou moeten liggen.  Realistische dienstverlening, daar gaat het wat mij betreft om.

Op mijn kantoor houd ik mij specifiek bezig met het personen- en familierecht , als advocaat én mediator.
Als het nodig of wenselijk is, zoek ik daarbij de samenwerking op met andere professionals, zoals advocaten op andere rechtsgebieden, therapeuten, notarissen, psychologen  en accountants. Op deze wijze kan ik u rust en zekerheid bieden en bovendien de juiste expertise op maat.
Mijn kantoor is gevestigd in FutureDome. Op het terrein van de voormalige, tot de verbeelding sprekende, Koepel-gevangenis van Breda is een dynamische community gerealiseerd die een bijdrage levert aan de toekomst van Breda. Een prachtige inspirerende plek met een rijk verleden. Ik ben trots met mijn kantoor onderdeel te zijn van deze groep ondernemers die vanuit hun verschillende professie en passie (samen)werken.   Ook een deel van de genoemde professionals waar mijn kantoor veel mee samenwerkt, zijn hier gevestigd.

Wat kost het?

U zit vaak in een kwetsbare positie als u bij mij aan tafel zit. Het is dan ook belangrijk dat u zich goed voelt bij mij als advocaat of mediator. Daarom is een eerste kennismakingsgesprek gratis. In een half uur kan er vaak over en weer een goed beeld worden gevormd van de situatie en wat ik voor u kan betekenen. Uitgebreid juridisch advies zal dan later volgen.

Vanwege de kleinschaligheid van mijn kantoor kan ik een uurtarief hanteren dat lager is dan veel van mijn collega familierechtadvocaten en mediators en breng ik geen kantoorkosten in rekening. In het eerste gratis kennismakingsgesprek komt mijn uurtarief ter sprake.

Wanneer u een rechtsbijstandsverzekering heeft, is het ook mogelijk dat uw advocaatkosten worden vergoed. De ervaring leert echter dat veel familierechtelijke zaken van de dekking zijn uitgesloten maar het is zeker het bekijken van de polis waard.

Toevoeging

Als u in aanmerking komt voor een toevoeging (check hiervoor de rekenhulp van de Raad voor Rechtsbijstand www.rvr.org) neemt de overheid een gedeelte van de advocaatkosten voor haar rekening. Wanneer u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand wordt voor u een toevoeging aangevraagd en door de Raad voor Rechtsbijstand een eigen bijdrage berekend die u aan kantoor dient te betalen.

Wilt u meer weten? Bel of mail gerust voor een gratis kennismakingsgesprek.